Michael-Snyder
Michael Snyder er blog-redaktør.

Af Michael Snyder

Kunne denne overskrift faktisk være sand? Kasserer amerikanerne omkring 40 procent af alle de fødevarer, de producerer? Det lyder som et helt vanvittigt tal, men det er faktisk helt korrekt, ifølge en undersøgelse foretaget af Natural Resources Defense Council.

NRDC påviste, at cirka 40 procent af amerikanernes samlede fødevareforsyning enten kastes i affaldscontaineren ved supermarkedet, kasseres af restauranter, når aldrig at  blive høstet ude på  gårdene eller smides i skraldespanden af forbrugerne derhjemme.

Selvom 47 millioner fattige amerikanere lever af madkuponer, og millioner af børn må gå sultne i seng hver eneste aften, fortsætter amerikanerne med at ødsle ca. 132 millioner kilo mad væk hvert eneste døgn året rundt.

Læs hele artiklen.

Og så er der den enorme mængde af fødevarer (90 %), der kasseres på grund af uklarhed om “sidste salgsdato”, og hvad det reelt betyder. Hvad med en butik, der udelukkende sælger “sidste salgsdato overskredet”-varer?

Læs mere her på True Activist.

Visited 7 times, 1 visit(s) today

Comments are closed.