Skriften på væggen
Svenskerne tror ikke en døjt på hverken Martin Merrild, Karen Hækkerup eller minister Dan Jørgensen (S), når de påstår, at dansk dyrevelfærd er den bedste i verden. Alene den ulovlige halekupering på 99,9 % af alle grise afslører jo, at de danske svineambassadører taler usandt.

“Alltså! Det är inte så jätte kul att handla på morgonen, men i dag blev jag så glad, när jag kom på affären!!! Ica Bommen i Njurunda har satt ut denna skylt. DELA så alla får se vilken suveränt bra affär vi har…”

Sådan skrev den svenske forbruger Sandra Östman på sin facebook-profil 13. december, og hun fortsatte:

“jag blev så glad att jag flina och sjöng hela vägen genom affären…”

Flere end 1000 svenskere har “delt” opslaget med Sandra og et ukendt andet tusindtal af deres venner har delt det og deres venner har delt det videre osv. Ubehaget ved de ekstreme danske produktions-metoder med halebid, haleklipning, kastrering, brunstsynkronisering samt udbredt flokmedicinering med antibiotika spreder sig viralt.

Det næste bliver – selvfølgeligt – at nogen oversætter budskabet til tysk, til engelsk, til kinesisk og japansk. Russisk er ikke nødvendigt – der har frygten for svinepest allerede lukket markedet siden i sommers.

Glædelig jul, Axelborg! Mens I hygger jer med fantasifulde vækstscenarier, MRSA-julelege og raffineret tilskudsbetleri, eroderes den danske landmands image overalt i udlandet.

Visited 1 times, 1 visit(s) today