Bor du i Sorø, Svendborg eller Svaneke – eller et sted midtvejs ude på landet – så klik ind på www.gylle.dk for friske nyheder, nyttig viden og tips om oplevelser i den danske natur, om miljøet og om livet på landet.

Hvordan trives viben? Er der iltsvind igen i år? Eller hvordan får jeg flere sommerfugle i min have? Og hvad betyder PCB, DDT eller MRSA – og er det farligt for mig?

Vi råder over en database med mere end 2.500 artikler, som du ganske gratis kan søge i ved hjælp af søgefunktionen her på siden. Fuglekikkere, lystfiskere og jægere samt havefolk og alle andre interesserede i natur og miljø og et godt liv på landet kan få ren besked på www.gylle.dk

Der er så dejligt ude i landet – god sommer ønsker redaktionen!

One Comment

  1. Jeg håber Gylle.dk først er på vej.
    Jeg opfattede og håbede mere lokaliserede oplysninger, så jeg kunne søge “Hejlsminde” og få et overblik over, hvordan tilstanden og diversiteten af fuglereservatet og området var.
    Jeg måtte søge “Kolding” og fik kun relativt få artikler, hvor Kolding var nævnt, men uden overblik.
    Men bedre held fremover. 😊👍

Skriv en kommentar