Der er så dejligt ude i landet

Bor du i Sorø, Svendborg eller Svaneke – eller et sted midtvejs ude på landet – så klik ind på www.gylle.dk for friske nyheder, nyttig viden og tips om oplevelser i den danske natur, om miljøet og om livet på landet.

Hvordan trives viben? Er der iltsvind igen i år? Eller hvordan får jeg flere sommerfugle i min have? Og hvad betyder PCB, DDT eller MRSA – og er det farligt for mig?

Vi råder over en database med mere end 2.500 artikler, som du ganske gratis kan søge i ved hjælp af søgefunktionen her på siden. Fuglekikkere, lystfiskere og jægere samt havefolk og alle andre interesserede i natur og miljø og et godt liv på landet kan få ren besked på www.gylle.dk

Der er så dejligt ude i landet – god sommer ønsker redaktionen!

Comments

comments

En kommentar til Der er så dejligt ude i landet

  • Ole Futtrup skriver:

    Jeg håber Gylle.dk først er på vej.
    Jeg opfattede og håbede mere lokaliserede oplysninger, så jeg kunne søge “Hejlsminde” og få et overblik over, hvordan tilstanden og diversiteten af fuglereservatet og området var.
    Jeg måtte søge “Kolding” og fik kun relativt få artikler, hvor Kolding var nævnt, men uden overblik.
    Men bedre held fremover. 😊👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kjeld Hansen, forfatter, journalist, foredragsholder, debattør, landmand

Kjeld Hansen

Debattør, foredragsholder
Forfatter, journalist
Mail til Kjeld Hansen

fra_mark_og_stald

Dettabteland_E-bog

Det tabte land
- nu som E-bog!

Danmark betaler i disse år af på en gigantisk miljøgæld, der stammer fra årene 1940 til 1970. Aldrig tidligere i Danmarkshistorien er så mange vandløb lagt i rør eller rettet ud, så mange moser tilintetgjort og så mange enge og søer udtørret og kultiveret. Alt sammen betalt af de almindelige skatteydere - som i dag må betale for genoprettelsen af skaderne.

Det tabte land er Kjeld Hansens storstilede afdækning af kampen om den danske natur og den dramatiske forarmelse af den de seneste 250 år, en periode hvor landskabet ændret sig mere end gennem de 10.000 år, der gik forud. Hvordan gik det til, hvem gjorde det, hvad drev dem, hvor kom pengene fra - og kunne det overhovedet betale sig?

Det tabte land gennemgår kritisk denne store historie på baggrund af Kjeld Hansens omfattende research gennem flere år. Den ser ikke bare på hovedaktørerne - staten, Hedeselskabet og Danmarks Naturfrednings-forening - men også på de mange andre deltagere i spillet: brutale liberalister, naive naturelskere, nazister, lykkeriddere og alvorsfulde nyttemænd.

Det tabte land udkom på Gads Forlag i 2008, og trods et 2. oplag har bogen været udsolgt i mere end et år. Nu kan den imidlertid købes som E-bog.