Mindre kød og mere velsmag. Planteslagterne udfordrer det gode danske frokostbord med to nye deller, der er lige til at spise. De nye deller, Svampe-dellen og Spinat-dellen, er en oplagt grøn opgradering, når de fx serveres på rugbrød med lidt surt eller som en nem aftensmadsløsning til alle, der gerne vil gøre det nemt at spise mere grønt. Og så er de økologiske – naturligvis

Det skriver Planteslagterne i en pressemeddelelse 4. januar 2023.

Deller er en god gammel dansk klassiker, der hører sig til, når familien eller vennerne mødes til frokost. Men i takt med at flere spiser mindre kød og mere grønt, har Planteslagterne sat sig for at give den klassiske delle en opgradering – eller faktisk to.

Nyhederne Svampe-dellen og Spinat-dellen er oplagte på rugbrødet eller ved siden af, men kan naturligvis også spises som ledsager til fx sovs, kartofler og grønt. Fælles for dem begge er, at de er økologiske, fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler samt soja, og at de smager, så måltidet når helt nye højder.

Sådan ser de ud – Emil A, Emil W og Henrik – der tilsammen udgør Planteslagterne.

Svampe-dellen, som har en dejlig umami-smag, er baseret på kikærter, champignoner, gulerødder, østershatte og løg smagt til med spidskommen, frisk persille og gurkemeje. Spinat-dellen, der helt sikkert ville få Skipper Skræk til at flekse lidt ekstra, indeholder frisk spinat, kikærter, grønne ærter, selleri, kartoffel og løg, som er smagt til med hvidløg, estragon, muskat og et skvæt citron. Vend dem kort på panden i en smule olie inden servering for det bedste resultat.

For at understøtte brugen på frokostbordet samt mindske madspild kommer den nye Svampe-dellen samt den populære Planteslagterne klassiker Dild-dellen som noget nyt i en 2-pak i udvalgte butikker. De to nyheder kommer desuden i den klassiske 4-pak.

Planteslagternes Svampe-dellen samt Spinat-dellen kommer i handlen i uge 3. Find Svampe-dellen samt Dild-dellen 2-pak i Coop 365 til vejl. pris kr. 20,- samt Svampe-dellen og Spinat-dellen 4-pak i Irma, Coop og Fakta til vejl. pris kr. 35,-.

Om Planteslagterne: Planteslagterne er startet i 2018 af to venner, der fik en god idé. De ville lave plantebaseret mad, der smagte fantastisk, og som ikke skulle forsøge at være hverken politisk korrekt eller substitut for kød. Eneste problem var, at de to venner ikke kunne lave mad. Derfor inviterede de en kok ombord, og voila, ruten mod det grønne verdensherredømme var lagt.

I mellemtiden er det blevet til et lille udsøgt sortiment af plantebaserede, nemme retter fra Planteslagterne: Dild-dellen, Rødbedebøffen, Falafel Italiano, Dunsen, Plantefarsen og Svampebøffen. Fælles for alle produkterne er, at de er baseret på gode, naturlige og 100 % økologiske råvarer, samt at man aldrig går på kompromis med hverken smag eller oplevelse, når man vælger et produkt fra Planteslagterne. Derfor indeholder Planteslagternes produkter heller ikke nogen konserveringsmidler.

Tidligere i år vandt Planteslagternes Svampebøffen prisen som Årets nye plantebaserede produkt. I 2021 vandt Dild-dellen prisen som Årets Veganske produkt 2021, og Planteslagterne blev desuden kåret til Årets Planteiværksættere 2021. Find produkterne i Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, på Coop.dk, Føtex.dk samt i måltidskasserne hos Nemlig.com, Kokkens Hverdagsmad, Skagenfood samt Aarstiderne. Se desuden mere på Planteslagterne.dk.

Bannerbillede: Vegetarmad. PR-foto

Kommentarer

  1. Næhhh, dem er jeg aldrig stødt på, tak, de skal da absolut prøves 🤗

  2. Dejligt. Jo flere alternativer til kød, jo bedre!

Skriv en kommentar