Et borgerligt ord i rette tid

Comments

comments

En kommentar til Et borgerligt ord i rette tid

 • Steen Ole Rasmussen skriver:

  Regeringen afsatte 286 milliarder kr. til hjælpepakker i forbindelse med pandemien allerede i marts: https://www.dr.dk/nyheder/penge/dr-guider-gennem-junglen-af-hjaelpepakker-saadan-sikrer-du-stoette-til-din-corona

  Siden har den bl.a. givet omkring 4 milliarder til SAS!

  Det er suverænt de største hjælpepakker, som staten nogensinde har givet, for at sparke gang i den økonomiske omsætning, og det vidner om, hvor meget man vil gøre for at holde den vækst oppe, som underminerer livets betingelser!

  Tænk sig, hvis man tog de problemer alvorligt, som den økonomiske vækst og omsætning af livsbetingelserne giver!

  Mette Frederiksens snak om klimaet er en stor fed gang ordskvalder. Det eneste, som betyder noget for denne regering, det er at holde den selvdestruktive økonomiske aktivitet i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kjeld Hansen, forfatter, journalist, foredragsholder, debattør, landmand

Kjeld Hansen

Debattør, foredragsholder
Forfatter, journalist
Mail til Kjeld Hansen

fra_mark_og_stald

Dettabteland_E-bog

Det tabte land
- nu som E-bog!

Danmark betaler i disse år af på en gigantisk miljøgæld, der stammer fra årene 1940 til 1970. Aldrig tidligere i Danmarkshistorien er så mange vandløb lagt i rør eller rettet ud, så mange moser tilintetgjort og så mange enge og søer udtørret og kultiveret. Alt sammen betalt af de almindelige skatteydere - som i dag må betale for genoprettelsen af skaderne.

Det tabte land er Kjeld Hansens storstilede afdækning af kampen om den danske natur og den dramatiske forarmelse af den de seneste 250 år, en periode hvor landskabet ændret sig mere end gennem de 10.000 år, der gik forud. Hvordan gik det til, hvem gjorde det, hvad drev dem, hvor kom pengene fra - og kunne det overhovedet betale sig?

Det tabte land gennemgår kritisk denne store historie på baggrund af Kjeld Hansens omfattende research gennem flere år. Den ser ikke bare på hovedaktørerne - staten, Hedeselskabet og Danmarks Naturfrednings-forening - men også på de mange andre deltagere i spillet: brutale liberalister, naive naturelskere, nazister, lykkeriddere og alvorsfulde nyttemænd.

Det tabte land udkom på Gads Forlag i 2008, og trods et 2. oplag har bogen været udsolgt i mere end et år. Nu kan den imidlertid købes som E-bog.