Redaktionen på gylle.dk ønsker alle – venner som fjender – en glædelig jul og et godt nytår! Må fornuften ramme jer alle i den kommende tid til glæde og gavn for naturen, miljøet og alle de stakkels industrisvin, der i millionvis må henslæbe deres korte liv under kummerlige vilkår på de store svinekødsfabrikker!

Kommentarer

 1. Preben Kofod

  God jul og godt nytår til jer. Tak for jeres store og utrættelige arbejde for at fornuften skal sejre.

 2. Sofie Frausing

  Glædelig Jul og Godt Nytår!
  Tak for Jeres oplysende artikler. Jeg er blevet klogere i 2021 ♥️

 3. Peder Klausen

  Håber du bliver ved i mange år endnu.

 4. Tak Kjeld, og også glædelig jul til dig og et svinegodt nytår♥️ Ja, og stor TAK for dit enorme arbejde for vores fælles liv, natur, klima og miljø. Vi er mange der sætter virkelig stor pris på det
  💚♥️💚
  Kh fra Jungshoved Miljøgruppe v. Ilse Hein

 5. Carsten Troelsgaard

  Tak for artiklerne og information som vi ikke får andre steder.
  Glædelig jul

 6. Steen Jensen

  God jul til dig Keld og alle jer andre smukke mennesker derude :-)

 7. Bent Østergaard Olsen

  Glædelig jul Kjeld Hansen. Tak for dit store arbejde!

 8. Jan Stampe Nielsen

  Jeg er meget glad for hr Hansen research og skriveri, men det gør mig også så ked af det – fordi dem der bestemmer (ud over pengene) stort set ikke gør en sk… Deprimerende. Mit nytårsønske er at vi får en miljøminister, en klimaminister og en fødevareminister. Det kunne Danmark godt trænge til. God jul til dig Kjeld Hansen og fruen. Håber at I får gris på gaflen, ny sending skulle være kommet fra Kina.

 9. Tak for jeres gode og vigtige arbejde – med ønsket om en Glædelig Jul og et oplevelsesrigt Nytår!

 10. En glædelig jul og et rigtig godt nytår her fra Hornsyld, hvor bedsteborgerne ( læs bønderne) desværre stadig kaster sig over kødet i kølediskene og lader deres Mercedes-Benz stå i tomgang mens de handler.
  Bliv endelig ved med at oplyse mig, jeg deler flittigt.
  Tak for et godt Gylle.dk år, hvor er jeg blevet klog 🤗

 11. Tak for 2021 med velresearchet, og velbegrundet vedholdende kritisk journalistik. Tilsat en go’ portion humor. Godt gået – endnu et år.

 12. En glædelig jul og et godt nytår og tak for din indsigt. Og nu gæst hos “den bange bamse” i Deadline, Tidspunktet for programmet velvalgt. De fleste svinebønder er til sengs. De skal tidligt op og fjerne døde grise.

Skriv en kommentar