Hør denne podcast.

I dag sker der en renæssance af uafhængig journalistik dedikeret til at stille magten ansvarlig. Det politiske pres er ved at øge for at nedbryde mediemonopolerne og give adgang til flere stemmer. Uafhængige medier og undersøgende medier spredes, ofte som nonprofitorganisationer finansieret nedenfra og op.

I dette program hører vi fra to veteranjournalister, der leder to af de mest modige og succesrige uafhængige medier i USA: Monika Bauerlein, administrerende direktør for Mother Jones-magasinet, og Amy Goodman, vært og udøvende producent af Democracy Now!

Monika Bauerlein er den banebrydende administrerende direktør og tidligere medredaktør af Mother Jones, som siden 1976 har været blandt verdens førende progressive undersøgende journalistiske nyhedsorganisationer.

Amy Goodman, vært og aktiv producent af Democracy Now!, har vundet utallige prestigefyldte priser, herunder en I.F. Stone medalje som pris for journalistisk uafhængighed for livstidspræmie og Right Livelihood Award. Hun har været medforfatter til seks bestsellers, inklusive Democracy Now!: 20 år, der dækker bevægelserne, der ændrer Amerika.

Læs mere om Bioneers!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Skriv en kommentar