Denne artikel er fjernet

 

Redaktionen har erfaret, at lobbyorganisationen Bæredygtigt Landbrug ikke deler vores humoristiske sans, hvad angår de satiriske løjer, der udfolder sig overalt i medierne på den 1. april. Tværtimod har BD taget vores aprilsnar-spøg så alvorligt, at man via en advokat truer med fogedforbud, retssag og erstatningskrav, hvis ikke vi sletter aprilsnar-artiklen. Efter rådgivning fra vores advokat har vi besluttet at fjerne siden i stedet for at spilde tiden på en ørkesløs omgang juridisk tovtrækkeri om en aprilsnar. Til gengæld vil vi senere fremlægge den grundige dokumentation, der allerede findes i dag for sprøjtegiftenes ødelæggelse af danskernes drikkevand og giftskaderne på børns hjerneudvikling.

Læs dokumentationen her.

Bannerbillede: Børnenes budskab fra Naturkraft i Ringkøbing. Privatfoto

Kommentarer

 1. Allan Olsen

  1. April ?
  Eller hvad?

  • Nils Holsko

   Drømmescenarie,
   – tak for det Ran Slirpa.1
   – 💝 lad os pakke det ud og slippe det fri 🇩🇰🐸🐝🦋🐞🦗🐛🦎🐟🦉🦅🐀🌱🌼🍄🌞

 2. Maria Vang Johansen

  Fantastisk nyhed at vågne op til, men nej, den er desværre trods sin absurde sandhed, stadig en fjern drøm.

 3. Hans Peter Mandrup Nielsen

  Hoppede i med begge ben😂😂😂😂😂😂

 4. Jørn Aagaard

  Morsomt indlæg Ran Slirpa. I et splitsekund tror man ikke sine egne øjne, men nej-efter at have fået lidt vand i hovedet er man tilbage til virkeligheden. Vi må fortsætte kampen.

 5. Peter Henriksen

  Aprilsnar

 6. Uffe Haulund

  Det er da vist nok kun Ran Slirpa, der tror på at Lan dbruget nogen sinde vil sige undskyld!!

 7. ninna Urhammer

  igen i år en herlig aprilsnar!! Gid narrens pressemeddelelser ville blive virkelighed!
  Tak for altid god Gylle

 8. Tja… vi må vel bare konstatere, at det danske industrilandbrug året rundt er en kæmpe stor aprilsnar, der gør grin med samfundet og de danske skatteydere.

 9. jan balling

  Ja det ville jo være særdeles velkomment kære ‘Ran’. Men mon ikke det går over i morgen ..

 10. Willy Schrøder Andersen

  Bare det var så vel.

 11. Hvor er du velkommen til at købe alle de landbrug du vil, og gøre lige med din jord som du vel. Men jeg syntes du har lavet en dårlig aprilsnar, da du går efter personer i stedet for sagen.

  • Vi overlader det til Piet Hein at besvare din henvendelse: “Den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt han har faktisk fattet begge dele lige dårligt!”

 12. Henrik Jørgensen

  Den var lidt for tyk!

 13. Karenmarie Simonsen

  Ran Slipra (min yndlingsreporter) er desværre lidt forud for sin tid – men kunne det da bare være sådan at hans/hendes indlæg var gældende for de resterende 364 dage af året og resten af mainstreammediernes udgydelser kunne begrænses til 1. april!!!

  Var et kort øjeblik lykkelig – nu bryder lyset igennem🌞 – men, men, men ……………

 14. M Nielsen

  Ah, jeg faldt sq også lige i 😂 men jeg kunne heller ikke forstå, at både Peter og Søren sådan kunne falde til patten 🤔 Hvad man sprøjter med idag, kan ikke ses i grundvandet imorgen – og i øvrigt er de gifte, man sprøjter med idag så milde og finjusteret til de enkelte planter, at der ikke går noget til spilde. Man kan derimod bebrejde de danske haveejere for at have sprøjtet så rigeligt med gift igennem alle år, og kommunernes utætte kloakrør og rensningsanlægs overrisling for forurenimgerne…

Skriv en kommentar