wilhjelm

Kom med til endnu en fed Wilhjelmkonference fredag d. 18. november 2016. En dag spækket med spændende oplæg og relevante diskussioner.

I november 2001 udkom rapporten “En rig natur i et rigt samfund” skrevet af Wilhjelmudvalget. Rapporten gør status på, hvordan det står til med den danske natur og kommer med en række forslag til hvordan vi styrker vores naturforvaltning. Wilhjelmkonferencen er en tilbagevendende begivenhed, som ser på hvor langt vi egentlig er kommet med anbefalingerne fra Wilhjelmrapporten.

Temaet for dette års Wilhjelmkonference er: ‘Naturens Genopretning – suveræne succeser eller tomme tiltag?’

Op gennem det 20. århundrede er der sket store ændringer i det danske landskab. Heder er blevet opdyrket, og ådale og hele søer er blevet drænet for det moderne landbrugs indtog. I 1980’erne vendte synet på naturen, og der blev sat en stopper for det ellers noget reguleringsløse brug af Danmarks arealer. Sidenhen har talrige projekter forsøgt at genoprette skaderne – men virker det? Og hvad er egentlig rammerne for disse projekter? Hvorfor er nogle projekter tomme tiltag, mens andre er suveræne successer?

Dette er blot få af de spørgsmål, vi sammen skal diskutere på konferencen. Vi har en stribe oplægsholdere, som vil belyser hver deres del af emnet, og sammen med to debatter vil vi forhåbentlig gå hjem på dagen med en klarere idé om hvordan det står til med projekter i den danske natur.

Tilmelding til konferencen er nu åbnet. Meld dig til her.

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Comments are closed.