OkolHaveBarnØkologiens Have i Odder syd for Århus åbner sæsonen 2013 for alle havefolk og familier med grønne fingre, Skærtorsdag den 28/3.

I påskedagene vil der være skattejagt for børn, rundvisning med temaet ”Forårsklargøring af haven” og dyrenes dag med fåreklipning og klovbeskæring. Se program med detaljer om haven her:

Torsdag d. 28. marts: kl. 14.00 vil Rasmus Lond på vegne af Open Room købe anparter i Økologiens Have for de indsamlede midler ved Bytteagent Projektet. Formand for Økologiens Venner Steen Rågård vil være til stede.

Lørdag d. 30. marts: i tidsrummet kl. 11 – 15 Påske skattejagt for børn i aldersgruppen 6-12 år – ifølge med voksne. Der er små præmier til alle som gennemfører. – OG en gang i timen trækker vi lod om et årskort til Økologiens Have blandt de rigtige besvarelser.

Søndag d. 31. marts kl. 14: Rundvisning med emnet ”Forårsklargøring af haven” ved jordbrugsteknolog Claus Pedersen.

Mandag d. 1. april kl. 11: Dyrenes dag med sundhedstjek af dyrene ved dyrlæge Lene Mouritsen fra Odder Dyreklinik, klipning af fårene ved Ole Mouritsen og beskæring af hove på ponyer og æsler ved Peter Ingeslev.

Have, cafe og den lille butik er åben alle påskedagen kl. 10 – 17.

I Cafeen sælger vi kaffe, te, sodavand, kage, sandwich mv.

Den lille butik er klar med salg af bl.a. krukker, så/priklejord, frø mv. Havebøger er også klar.

Entre til Haven: kr. 25 for voksne, børn ifølge med voksne er gratis.

Læs mere om Danmarks første økologiske demonstrationshave: www.okologienshave.dk

 

Comments are closed.