Ved et besynderligt sammenfald er den private postkasse, der tilhører redaktøren af gylle.dk, sprængt i luften dagen efter vores omtale af godsejer Johan Koed Jørgensens nederlag i en af ham anlagt injuriesag. Koed Jørgensen er kendt som den grå eminence bag protestorganisationen Bæredygtigt Landbrug.

Her er et uddrag af vores anmeldelse til politiet:

“I dag, 23. juli 2017, ca. kl. 1200, blev min postkasse ødelagt med en kraftig sprængladning af en ukendt gerningsmand/mænd. Mine genboer hørte et højt brag og gik ud, mens der stadig hang en sort røgsky efter sprængningen. De observerede desværre ingen personer eller køretøjer.

Som det fremgår af vedhæftede 4 fotos, blev der anvendt en kraftig sprængladning. Postkassen, der var fremstillet i svær blikplade, blev fuldstændigt flået i stykker og direkte revet op. Enkelte sprængstykker blev fundet 14 meter fra sprængstedet og ville have kunnet forårsage betydelig personskade.

En tilsvarende sprængning fandt sted for ca. halvandet år siden, men blev ikke anmeldt, da den skete mellem jul og nytår, hvor den slags hærværk forekommer hyppigt som en form for ondartede drengestreger.

Jeg skal henlede opmærksomheden, at jeg tidligere er blevet direkte truet af den daværende direktør Vagn Lundsteen for landbrugsorganisationen Bæredygtigt Landbrug, men skal understrege, at der ingen konkrete beviser er for en forbindelse til BL; læs nærmere her:

https://www.information.dk/indland/2011/05/landbrugslobby-haardt-personangreb

http://politiken.dk/debat/arkiv_debattoerer/engelbreth/art5046405/B%C3%A6redygtigt-Landbrug-organiserer-usmagelig-personhetz

https://www.information.dk/debat/leder/2011/05/aereroerigt-landbrug?lst_tag

Sprængningen fandt sted dagen efter, at gylle.dk havde beskrevet udfaldet af en injuriesag som et af Bæredygtigt Landbrugs toneangivende medlemmer havde tabt ved retten  Horsens. Vi finder det tidsmæssige sammenfald for tankevækkende.”

Gylle.dk udlover en dusør på 5 eksemplarer af debatbogen “Bondefangeri” for oplysninger, der kan føre til pågribelse af gerningsmanden/mændene, da det næppe er en kvinde/kvinder, der står bag det lumpne hærværk.

Her er nærbilleder af den sprængte postkasse. De viser, at der har været anvendt en ganske kraftig ladning, der bl.a. har revet hul i den svære blikplade.

Visited 15 times, 10 visit(s) today

Comments are closed.