Det Internationale Energiagentur (IEA) estimerer, at den samlede kombinerede kapacitet af vedvarende energikilder inden 2024 vil tilføje 1200 GW kapacitet, svarende til installeret strømkapacitet i USA i dag.

Strømkapacitet refererer til, hvor meget strøm hver energikilde ville være i stand til at levere under ideelle forhold. Fra sidste år var den vedvarende kapacitet lidt over 2.500 GW globalt. I de næste fem år forventer den nyligt udgivne rapport, at vedvarende energi vil vokse med 50 procent.

Sarah Feldman

Det skriver Sarah Feldman, 22. oktober 2019, for statista.com.

Solcelleanlæg forventes at udgøre ca. 60 procent af den vedvarende vækst i de næste fem år. De faldende gennemsnitlige omkostninger til installation og implementering af solenergi vil hjælpe med at udvide den.

Tilbage i 2010 rapporterer Solar Energy Industries Association (SEIA), at hver watt, der produceres med sol, koster omkring $ 5,00. Denne pris faldt til lige omkring $ 1,00 pr. Watt i andet kvartal i år. Regeringernes øgede fokus på vedvarende energi forventes at hjælpe med at fortsætte den nedadgående tendens i omkostninger.

Visited 6 times, 1 visit(s) today

Skriv en kommentar