Landbrugsminister Rasmus Prehn (S) meddeler i et indlæg i Politiken (læs nedenfor), at han og regeringen ikke længere vil se gennem fingrene med fiflerierne i dansk landbrug, når det gælder præmiejagt på milliontilskud. Det skyldes afsløringerne fra Rigsrevisionen i maj i år. Skærmbillede af ministeren til nytårskur hos sønderjyske landmænd

Her kan du læse ministerens svar, der overraskende nok erklærer stop for alle udbetalinger til danske landmænd, indtil deres ejerforhold er korrekt belyst:Her er det debatindlæg, som Prehn reagerer på:

Hvornår lukker du svinebaronernes gavebod, Rasmus Prehn?

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Kommentarer

 1. Dorthe Fink

  Tak til Gylle.dk – for den gode og dybdeborende journalistik :-)

 2. Jan Stampe Nielsen

  Jo – flot og godt, men lad os først se hvad Jens Møller finder ud af og ikke mindst hvorledes Rasmus Prehn vil reagere efterfølgende. Man har før gået efter de store træer og efterfølgende fældet en lille pyntegran!!
  Og til dig Kjeld Hansen: Kunne du måske overveje at vise det danske sprog respekt og undgå udtryk som “News”, “Breaking News”, “Latest” med flere. Det danske sprog burde ikke være “for sale”!!

 3. Anna Lønne Sørensen

  Godt gået, Rasmus Prehn!!

 4. Preben Kofod

  Jeg troede at myndighederne var klar over hvad der foregår,men det er de tydeligvis ikke.

 5. Torben Aagesen

  Tak Kjeld, men husk at følge op på Rasmus Prehn og Ombudsmand Jens Møller.

 6. Steen Ole Rasmussen

  Det her kan Kjeld Hansen være pave stolt af!

  Det at et sted som dette, der bærer et så ironiske/sarkastiske navn, alligevel læses og respekteres nok til, at det helt enestående kan gøre så markant en forskel, hvor de fleste andre bare tier, det viser, at Kjeld er ret enestående.

 7. Tak til Kjeld Hansen :-) Spørgsmålet må også være, om ministeren vil kræve tilbagebetaling af allerede udbetalte beløb i henhold til CVR finten?

Skriv en kommentar