Voldsomme forandringer har sat sit præg på Danmarks natur og de danske landskaber gennem de seneste 200 år. Nu kommer fortællingen om hele udviklingen i alle landskabstyper på land og til vands frem i lyset i en veloplagt tekst illustreret med gamle og nye fotos og smukke tegninger.

Bogens forfattere, Jens Chr. Schou og Kaj Sand-Jensen, formidler hyppigt om Danmarks natur, og de repræsenterer stor faglig indsigt og evner som tegner og naturfotograf, hvilket bogen bærer præg af. Schou er uddannet skolelærer og bosat i Hobro, mens Sand-Jensen er professor i ferskvandsøkologi ved Københavns Universitet.

Bogen er i A4 format og indbundet i stift bind. De 276 sider er rigt illustreret med 485 gamle og nye fotografier, 85 kort, 50 akvareller og et antal grafer og diagrammer.

Bogen kan allerede nu forudbestilles på email til: forlagsbestyrer@bfnsforlag.dk , og vil blive ekspederet i den rækkefølge, din bestilling indgår i. Pris 250 kr. incl. moms, men excl. forsendelse.

Kommentarer

  1. Anna Sørensen

    Jeg vil så gerne dele de mange gode artikler herinde, men når jeg klikker på Share får jeg at vide linket ikke dur? Mvh. A Sørensen

    • Kjeld Hansen

      Vi er klar over problemet, Anna Sørensen, men har ikke kunne finde en IT-kyndig, der vil udbedre fejle uden beregning. Du kan dog stadig “dele” på facebook-siden eller ved at kopiere adressen på artiklerne. Vh Redaktøren

Skriv en kommentar