Vor opmærksomme læser i Lyngby kan afsløre, at flæskekrigen i danske Coop-butikker udkæmpes med tyske ammunition i modsætning til Netto-angrebet på forbrugerne, der anvender danske svin. Det fremgår af Coop365-tilbudsavisen.

På etiketten kan man læse, at supertilbuddet på flæskesteg til 4,50 kr, pr. 1/2 kg – dog max. 6 pr. kunde – drejer sig om tysk svinekød med højst et døgns holdbarhed, når emballagen brydes. Det kan kun tolkes derhen, at de danske svin er for dyre…

Teksten lyder: “Opdrættet i Tyskland – Slagtet i Tyskland”.

Hvor gammelt flæskekødet er, oplyses ikke, og Coop har også glemt  “bedst før”-datoen. Om kødet har været frosset, vides ikke, og det oplyses heller ikke, om man må nedfryse produktet.

Velbekomme – og god jul!

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Kommentarer

  1. Holger Mortensen

    “Det er fanden-gale-mig ulækkert”. Tilsyneladende er vores kamp mod svinebaronerne ved at bære frugt: Flere og flere vælger flæskekød fra. For hvem søren vil æde den slags svinespam?!

  2. Flæskesteg til 10 pr. kg og piskefløde til 3 kr. Er verden da gået af lave ? Ser hvad den lokale slagter skal have pr kg for en ridset svinekam. Det bliver spændende.

  3. Er der ikke konstateret afrikansk svinepest i Tyskland? Hvorfor stopper importen ikke til Danmark? Hvis Danmark får afrikansk svinepest stopper al eksport, får vi jo fortalt!

    • Det er tilladt at eksportere svinekød inden for EU’s grænser, selvom der er udbrud af svinepest i landet. Når Danmark bliver ramt, stopper al eksport til lande uden for EU, og det vil ramme ekstra hårdt, fordi de danske svinefabrikker producerer og eksporterer helt enorme mængder svinekød, samtidig med at vi importerer stadig større mængder til salg indenlands, fordi svinekød er billigere i lande som Polen og Tyskland. Og ja – der er ingen logik i dette, men sådan er det, når markedsreglerne bøjes. Indenfor svinekødsindustrien kræver man, at efterspørgslen tilpasser sig udbuddet, og ikke omvendt som på det frie markede.

Skriv en kommentar