“Guldrummet” er den lagerhal, hvor Danish Crown hidtil har gemt det bedste kød af vejen for almindelige forbrugere.

Danish Crown er klar med en webshop, der vil sælge det bedste okse-, kalve- og grisekød direkte til almindelige forbrugere. Navnet på webshoppen er Danish Crown Dyrbar. Webshoppen er en lillebror til Guldrummet, hvor Danish Crown i mere end 20 år har haft det bedste kød på hylderne. Hidtil har det er dog kun været ganske få og særligt udvalgte danske toprestauranter, der har kunnet købe fra Guldrummet.

Det fremgår af en pressemeddelelse den 29. august 2019.

CEO Jais Valeur vil nu sælge kød i topkvalitet til almindelige forbrugere.

– Vi gør nogle af varerne tilgængelige for forbrugere. Jeg bliver tit spurgt, ”hvis jeres produkter er så gode, hvor kan vi så købe dem henne?” Nu er vi klar med de allerbedste produkter direkte til forbrugerne, siger Jais Valeur, Group CEO i Danish Crown. Jais Valeur indrømmer med denne udtalelse, at Danish Crown i årevis har solgt 2. klasses kød til de almindelige forbrugere.

På Dyrbar.dk kan man blandt andet finde al verdens kendte og mindre kendte udskæringer. Lige fra ”edderkoppen” af gris og krogmodnet t-bone af gris til nyretapper og krogmodnet oksehøjreb. Der sælges også brede kødfulde spareribs, hvor slagter lader et lag af fileten blive oven på benene, så marinaden ikke løber af.

Fælles for alt kødet på webshoppen er, at det er af den absolut bedste kvalitet, som er meget svær at opdrive andre steder i landet.

Svineproducent er imponeret

Alle ansatte i Danish Crown og alle landmænd, der leverer til Danish Crown, har siden starten af august i år kunne købe 1. klasses kød fra Dyrbar.dk. Den mulighed får almindelige forbrugere nu efter i årevis at være blevet spist af med kødprodukter af ringere kvalitet.

Jonas Würtz Midtgård er begejstret for de nye kvaliteter.

En af de landmænd, som har prøvet kød fra Dyrbar.dk, er Jonas Würtz Midtgård, der ejer gården Evasminde, som er en del af Go-gris I/S. Han er ifølge pressemeddelelsen glad for, at Dyrbar.dk nu er åbnet, så der bliver mulighed for, at alle forbrugere kan købe det bedste kød.

– Jeg tænker bare ”endelig”. Som svineproducent har jeg haft mange venner og bekendte, som har spurgt, hvor man køber noget af det rigtig gode svinekød. Jeg har bare ikke haft noget sted at sende dem hen, fordi det har ikke været tilgængeligt. Så Dyrbar.dk er virkelig kærkommen, fordi vi laver noget rigtig lækkert kød, siger Jonas Würtz Midtgård ifølge pressemeddelelsen.

Svineproducenten og hans familie har indtil videre blandt andet smagt tournedos fra tungsvin og de brede spareribs med ekstra kød.

– Vi var meget begejstrede. Det er jo en helt anden måde at få svin på. Man kan jo f.eks. slet ikke købe de brede spareribs med filetkød oven på i supermarkederne, og kvaliteten er virkelig lækker, siger Jonas Würtz Midtgård.

Danish Crown har ingen erfaringer med at sælge 1. klasses kødprodukter direkte til forbrugerne og derfor er der heller ikke en klar målsætning for omsætningen på årsbasis, ifølge pressemeddelelsen.

De danske svins liv vil ikke blive ændret som følge af det nye salgskoncept. 1. klasses kød og dyrevelfærd er to adskilte begreber i svineindustrien.
Visited 14 times, 2 visit(s) today

Skriv en kommentar