Annette Christensen, Irma, modtager prisen

Da Dansk Vegetarisk Forening afviklede deres årlige prisuddeling til Organic Plant Based Expo i Øksnehallen, løb Irma med prisen som Årets Højdespringer

”Irma modtager prisen, da Irma har vist en særdeles positiv udvikling inden for plantebaserede fødevarer,  med et bredt sortiment af danske, økologiske frugter og grøntsager i sæson og generelt et stort udvalg af økologiske veganske produkter og det hele til en mere konkurrencedygtig pris end før”, uddyber Dansk Vegetarisk Forening ved prisoverrækkelsen. Det fremgår af en pressemeddelelse 6. november 2022.

Hos Irma er de meget glade for prisen og anerkendelsen. ”Vi har de seneste år arbejdet hårdt på netop dette område, så vi er utrolige glade for at indsatsen bemærkes og anerkendes af Dansk Vegetarisk forening,” siger kommerciel chef hos Irma Cathrine Holmegaard Aarup.

Inspirerer til nyt og mere grønt på bordet

Hos Irma er det deres mission at inspirere kunderne til nyt på bordet og i særdeleshed mere grønt på bordet, samtidig med at sikre at varerne er af god kvalitet og med smagen i højsæde. Cathrine Holmegaard Aarup uddyber: ”Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, helt fra produktudviklingen, hvilket gør os og dem i stand til at få produkter på hylderne, som matcher både samfunds- og fødevaretendenserne og derved også efterspørgslen blandt vores kunder”.

Det er nemlig vigtigt at danskerne spiser mere grønt i hverdagen og det vil Irma være med til at sikre. Det gør de blandt ved at inspirere deres kunder til nye retter med mere grønt og større udvalg af både vegetariske og veganske produkter, hvor der ikke bliver gået på kompromis med smagen.

Om Årets Højdespringer pris:

Årets højdespringer-pris gives på baggrund af en større undersøgelse, som Dansk Vegetarisk Forening har gennemført i 15 danske supermarkeder, tre butikker er undersøgt pr. butikskæde. Årets højdespringer gives til den kæde, som har forbedret sig mest siden sidste år. De har vurderet supermarkederne ud fra pris, udvalg, herunder både konventionelt og økologisk og derudover en vurdering af butikkernes udvalg af dansk, økologisk frugt og grønt i sæson og bredden af sortimentet af veganske fødevarer. 

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Skriv en kommentar