Salget af foder til kæledyr i USA forventes at nå en gennemsnitlig årlig vækstrate på 8,5 procent fra nu og frem til 2027. Foto: Tamara Bellis/Unsplash

Amerikanske kæledyrsejere forventes at bruge omkring 54 milliarder dollars (403 mia. danske kroner) på foder til deres kæledyr i 2022, hvilket er en stigning på omkring 25 milliarder dollars (187 mia. danske kroner) fra 2017. Som diagrammet baseret på estimater fra Statista Consumer Market Outlook viser, vokser salget pr. indbygger i USA også.

Det skriver Anna Fleck, den 26. august 2022, for statista.com.

Salget af foder til kæledyr forventes at nå en gennemsnitlig årlig vækstrate på 8,5 procent fra nu og frem til 2027, hvor det forventes at ramme 80,75 milliarder dollars (603 mia. danske kroner). USA genererer flere indtægter fra foder til kæledyr end noget andet land i verden.

Det største vækstmarked for dyrefoder på verdensplan ligger dog faktisk i Sydamerika. Ifølge statista-prognoser vil den sammensatte årlige vækstrate for salg af dyrefoder i Argentina være 60 procent mellem 2022 og 2027. Efter USA består top fem landene for salg af dyrefoder i øjeblikket af Kina, Storbritannien, Brasilien og Tyskland.

Redaktionen har denne kommentar: Hvem sagde fødevarekrise?

Bannerbillede: Menneskets bedste ven fortærer stadig større mængder foder. Foto: Patrick Hendry/Unsplash.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Skriv en kommentar