Flemming Fuglede Jørgensen udviklede sine tvangstanker under slagsmålet om landbrugspakken i efteråret 2015. Her forsøger han at inficere DR2-værten Niels Krause-Kjær. Om det lykkedes, vides ikke.

Inden for ganske få døgn har en epidemi af smitsom paranoia ramt toppen af dansk landbrug med stor styrke. Den faktaresistente tilstand er konstateret i alvorligt omfang hos begge formænd for landbrugets to største lobbyistorganisationer, Bæredygtigt Landbrug og Landbrug & Fødevarer. Kun de to små organisationer, Økologisk Landsforening og Frie Bønder-Levende Land, har vist sig modstandsdygtige overfor den alvorlige syge.

Det værste udbrud af smitsom paranoia stammer fra proprietær og slotsejer Flemming Fuglede Jørgensen, der stadig er formand for protestlandmændene i Bæredygtigt Landbrug. Fuglede Jørgensen, der befinder sig i en stærkt inficeret bærertilstand, spredte smitten ved et stort anlagt arrangement 1. marts 2017, hvor flere hundrede sårbare personer var til stede.

Her er et uddrag af gårdejerens tvangstanker:

“En stor skare af meningsdannere lever af at problematisere den danske natur og af at skræmme den danske befolkning, så de selv kan få mere magt, flere penge, flere ansatte. De arbejder i katastrofeindustriens tjeneste. Den industri er omfattende – vi er oppe imod

Miljømafiaen,

Populistiske politikere,

Politiserende embedsmænd,

Bevillingsgriske eksperter,

Projektjagende firmaer og konsulenter,

Medlemskaprende grønne foreninger,

Sekteriske forskere, 

og ikke mindst

Sensationshungrende, venstredrejede journalister.

Det er mange og mægtige modstandere med store pengekasser og al den tid i hele verden, de måtte ønske.
De opfatter det som et kald at genere landbruget. Landmænd og Bæredygtigt Landbrug er blevet et hadeobjekt.”

Minkavler Merrild mener, at eksperternes advarsler gennem 10 år mod MRSA-epidemiens udvikling fra 7 til mere end 1200 nysmittede personer om året, bare er en “råben op” for at få opmærksomhed. På tre år er 44 mennesker blevet MRSA-smittede af mink, men Merrild oplyser ikke, om han selv er positiv smittebærer af mink-MRSA?

Knap så voldsomt ramt er minkavler Martin Merrild, L&F, omend også han er begyndt at have sære hallucinationer. Efter at Merrild havde overværet et møde om MRSA, som en såkaldt tænketank havde indbudt ham til, viste han klare symptomer på at være ramt af den alvorlige paranoia-infektiøse bakterie:

“Det er egentlig sælsomt. Vi ser gang på gang de samme personer, partier og organisationer i medierne, når debatten handler om husdyr-MRSA. Enhedslisten, Dyrenes Beskyttelse, Danmarks Naturfredningsforening, Radikale og hvem vi ellers har. Men når det handler om en saglig debat, som ved den fødevarepolitiske Tænketanken Frejs debatarrangement torsdag aften om husdyr-MRSA, glimrede alle de kritiske røster ved sit fravær. Ikke et kvæk kom der fra dem, der ellers altid råber op i medierne.
Det er åbenbart kun, når det røde lys på kameraet lyser, eller når man kan får lov at tale uforstyrret ind i en mikrofon, at kritikerne ønsker at deltage. Ved debatarrangementet kom der ellers spændende viden og holdninger fra eksperter fra Jens Peter Nielsen fra Københavns Universitet og Anders Rhod Larsen fra Statens Serum Institut. Selv en kritisk røst som Henrik Westh fra Hvidovre Hospital havde fundet vej ind i panelet. Men det er åbenbart ikke interessant for dem, der råber allermest op, at blive klogere på en svær debat. Man kunne selvfølgelig også risikere at lære noget eller måske endda blive mødt med et kritisk spørgsmål”.

Ledende chefdyrlæger, der kun vil udtale sig anonymt, afviser, at smitten skulle have bredt sig særlig meget fra landbrugstoppen og nedefter, omend enkelte ordinære agroproducenter har givet udtryk for samme tvangstanker som de to stærkt inficerede formænd.

Eksperter inden for kommunikationsbranchen har ikke meget hjælp at tilbyde de to alvorligt syge formænd. Den eneste kur mod paranoia-smitten er sandheden, men netop dette lægemiddel synes den særlige serotype, der hærger i landbrugstoppen, at være fuldstændig resistent overfor. Tudekiks kan anvendes som smertelindrende middel, men må kun ordineres i begrænset omfang, da patienten ellers kan gå fuldstændig i opløsning.

“Der er kun et at gøre – afvente at epidemien dør ud af sig selv, men husk alligevel altid at vaske hænder”, udtaler en kendt mikrobiologisk overlæge og professor ved et kendt universitetshospital, der dog insisterer på anonymitet, da han ikke ønsker at bidrage til nye tvangstanker.

 

SIDSTE NYT! Færdselspolitiet forfølger nu også de danske landmænd på helt urimeligt grundlag. Det skriver landbrugsavisen.dk 6. marts 2017.

SIDSTE SIDSTE NYT! Nu forfølger også Kammeradvokaten de danske landmænd – får det da aldrig ende? Det skriver landbrugsavisen.dk 6. marts 2017.

Comments are closed.