STØT de danske laks og havørreder

Fundraising_TroutAlle er velkomne, når Dansk Laksefond og Danmarks Sportsfiskerforbund afholder det store støttearrangement til fordel for DANSKE LAKS OG HAVØRREDER i Sportsfiskeriets Hus og Vingsted Hotel & Konferencecenter lørdag den 26. april.

Der vil være mange aktiviteter:

* Rundvisning i og omkring det nye Sportsfiskeriets Hus

* Premierefilm: Havørredens Univers

* Laksefrokost og Laksediner

* Fluekast, fluebinding og grejshows

* Auktion til fordel for danske laks og havørreder

* Laksenetworking

* Guidet laksefiskeri

* Besøg på Dansk Center for Vildlaks

Danmarks Sportsfiskerforbund ser gerne, at man spreder budskabet. Kender man nogen, der gerne vil donere auktionseffekter til den gode sag, hører forbundet meget gerne fra dig – mail: ow@sportsfiskeren.dk

Comments

comments

Kjeld Hansen, forfatter, journalist, foredragsholder, debattør, landmand

Kjeld Hansen

Debattør, foredragsholder
Forfatter, journalist
Mail til Kjeld Hansen

fra_mark_og_stald

Dettabteland_E-bog

Det tabte land
- nu som E-bog!

Danmark betaler i disse år af på en gigantisk miljøgæld, der stammer fra årene 1940 til 1970. Aldrig tidligere i Danmarkshistorien er så mange vandløb lagt i rør eller rettet ud, så mange moser tilintetgjort og så mange enge og søer udtørret og kultiveret. Alt sammen betalt af de almindelige skatteydere - som i dag må betale for genoprettelsen af skaderne.

Det tabte land er Kjeld Hansens storstilede afdækning af kampen om den danske natur og den dramatiske forarmelse af den de seneste 250 år, en periode hvor landskabet ændret sig mere end gennem de 10.000 år, der gik forud. Hvordan gik det til, hvem gjorde det, hvad drev dem, hvor kom pengene fra - og kunne det overhovedet betale sig?

Det tabte land gennemgår kritisk denne store historie på baggrund af Kjeld Hansens omfattende research gennem flere år. Den ser ikke bare på hovedaktørerne - staten, Hedeselskabet og Danmarks Naturfrednings-forening - men også på de mange andre deltagere i spillet: brutale liberalister, naive naturelskere, nazister, lykkeriddere og alvorsfulde nyttemænd.

Det tabte land udkom på Gads Forlag i 2008, og trods et 2. oplag har bogen været udsolgt i mere end et år. Nu kan den imidlertid købes som E-bog.