Madskoven Seattle
Den nye skov med madproducerende planter, buske og træer i Seattle er også designet til rekreativ brug.

Visionen for Seattles madskov er at ændre den måde, vi opfatter vores mad: at modarbejde dårlig ernæring, forebygge madspild, forbedre den almene uddannelse og dyrke frit tilgængelige og bæredygtige madvarer til alle.

Madskoven i Seattle endelig blevet en realitet, og heldigvis ikke som et alenestående engagement. Flere andre byområder er begyndt at plante målrettede skove til offentlig brug.

The Beacon Food Forest vil dække syv hektar inden for bygrænsen. Her vil der findes alt fra blommer, æbler og valnødtræer til buske, urter og grøntsager. Målet er at genskabe et økosystem i form af en ægte skov med madproducerende planter, buske og træer i forskellige højder.

Hårdtarbejdende medlemmer af lokalsamfundet har allerede plantet omkring 35 træer, og de har også ydet en masse landskabspleje og kunstvanding, ifølge Glen Herlihy, der er en af ​​initiativtagerne. Skoven er nu åben med spiselige planter, der begynder at producere mad allerede fra næste år i form af krydderurter og grøntsager.

Det er en spændende projekt , der har inspireret en lang række grupper til at give en hånd med. Fordi det er et lokalsamfundsprojekt, vil det også omfatte egentlige køkkenhaver, et undervisningsrum, grillplads og rekreative områder til alle aldersgrupper.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Comments are closed.