For anden gang har Statista.com arbejdet sammen med Financial Times om at udarbejde rangeringen af ​​’Europe’s Climate Leaders’. 2022-udgaven kommer på et tidspunkt, hvor virksomhederne “bliver presset til at spille endnu mere på deres indsats mod klimaændringer”, som FT rapporterer.

Det skriver Martin Armstrong, den 19. maj 2022, for statista.com.

De virksomheder, der kom i toppen af ​​listen, er dem, der har gennemført de største reduktioner i emissionerne som følge af deres egen drift samt ved at producere den energi, de brugte. Overordnet målte Statista de respektive fald i tons emissioner af CO2-ækvivalenter pr. €1m indtægt (kerneemissionsintensitet) fra 2015 til 2020.

I toppen af ​​2022-ranglisten ligger producenten af ​​computerudstyr, Logitech, baseret i Schweiz. Deres reduktion på 46,8 procent i kerne-emissionsintensiteten over den vurderede tidsperiode satte dem marginalt foran det italienske forsyningsselskab CAP på 45,2 procent. Storbritannien var det land, hvor det største antal virksomheder på listen er baseret. De ligger langt foran Tyskland på andenpladsen med 52 og Frankrig på tredjepladsen med 44.

Bannerfoto: Havet syd for Hvide Sande. Privatfoto

Visited 11 times, 3 visit(s) today

Skriv en kommentar