csm_Karen-Haekkerup-2-hres_6d988463a3
Direktør Karen Hækkerup.
MortenHøyer
Personlig assistent Morten Høyer.

Hækkerup svinger leen: Fyrer L&F-direktør og erhvervspolitisk chef men forfremmer sin personlige rådgiver til magtfuld stilling.

På grund af en såkaldt omstrukturering har adm. direktør i Landbrug & Fødevarer Karen Hækkerup forfremmet sin tidligere spindoktor fra Social- og Integrationsministeriet, Fødevareministeriet og Justitsministeriet Morten Høyer til områdedirektør for erhvervspolitik i dansk landbrug. Han fortsætter imidlertid også som øverste chef for Public Affairs, en stilling, han har haft, siden han fulgte med Karen Hækkerup over i L&F i november 2014. Det skriver Landbrugsavisen, 24. november 2015.

LoneSaaby
Lone Saaby blev taberen i trekantsdramaet på Axelborg.

Spindoktor Morten Høyer kan sætte sig i stolen, efter den hidtidige områdedirektør for generel erhvervspolitik Lone Saaby har fået kniven i form af fyreseddel fra Karen Hækkerup. Det samme gælder erhvervspolitisk chef Jannik Bay.

“Omstruktureringen” indebærer en konsolidering af Karen Hækkerups greb om toppen af medarbejdere på Axelborg, men ses også som en nødvendighed af flere iagttagere. Tålmodigheden med Karen Hækkerup er ved at svinde ind efter 12 måneders ansættelse, hvor den tidligere socialdemokrat ikke har præsteret imponerende resultater.

 

Comments are closed.