Uden millioner af svin og deres afføring og milliarder i tilskud – ingen “grøn” biogas. Er det pengene og den tabte livskvalitet værd? Foto: DB

“Vi vil ikke betale til falsk klimaomstilling”, skriver Niels Poul Dreyer i sit Indlæg i Jyllandsposten 12. December 2021: Grønvask med klimaet

Siden klimaloven blev vedtaget, har vi været vidne til en klimapolitik, som bygget på et falsk grundlag.

For eksempel, når Danmark er fritaget for at medregne afbrænding af importeret træ i CO2 klimabudgettet. Eller, når biogasanlæg på EU milliardstøtte låser Danmark fast i en stor “klimavenlig” kødproduktion, som importerer soja fra ryddede regnskovsarealer. Det bliver svært at nedbringe svineproduktionen af hensyn til miljøet på et senere tidspunkt, fordi de dyre biogasanlæg i så fald vil miste indput materiale som gylle.

Niels Dreyer – læs hans hjemmeside

Vil vi have biogas, så skal vi osse have svin. Millioner af svin.

Vi mærker til klimaindsatsen, når vi naboer skal døje med stinkende biogasanlæg, når vindmøller opstilles i vores baghave, samt når “klimavenlige” elkabler trækkes gennem landskabet.

Ikke nok med det, klimaminister Dan Jørgensen rejser til Bruxelles som lobbyist, for at kæmpe imod EUs miljøbeskyttelsesregler, så det bliver muligt at placere vindmøller og biogasanlæg i vores skønne natur. Så må fuglelivet og borgerne vige pladsen.

Vi ved godt, at en lille politisk elite sammen med erhvervslivet løber med klimapolitikken. Milliarder ruller i den “grønne retning”, og vi er tvunget til at betale til vores egen destruktion.

Vi bør gøre oprør. Skrot klimapolitikken og start en ærlig snak om, hvordan vi kommer videre.

Gør oprør mod klimaindsatsen

Klimaminister Dan Jørgensen lyver om klimafix

Visited 2 times, 1 visit(s) today

One Comment

  1. At starte en ærlig snak med personer som Dan Jørgensen …. de skal have sat stolen for døren, hertil og ikke længere!

Skriv en kommentar