Tinglev1_naturHvis politikerne ikke vil komme til naturen, så må Danmarks Natur-fredningsforening tage naturen med til politikerne. Og det gør DN på årets store politiske festival, Folkemødet på Bornholm, d. 12.-14. juni, som for fjerde gang foregår i Allinge.

Den tidligere TV-stjerne Reimer Bo Christensen er vært ved debatterne om blandt andet naturfonden og om de store vilde dyr i naturen, som ulv, vildsvin og sæl.

DN sætter også fokus på fremtidens svineproduktion, på de gigantiske mængder sydamerikansk soja, som importeres af dansk landbrug, på prøveboringerne efter skifergas i den danske undergrund og på behovet for en bedre beskyttelse af vores rene drikkevand.

Og miljøminister Kirsten Brosbøl lægger vej forbi teltet for at modtage de mange tusinde underskrifter fra danskere, som vil have bedre beskyttelse af vores drikkevand.

Det hele foregår i debatteltet Grøn Scene, som DN deler med en række andre grønne organisationer og som vil stå i et af Folkemødets mest travle områder, nemlig på indermolen i Allinge Havn.

Se DN-arrangementerne her.

Comments are closed.