genkomstVi glæder os til udgivelsen, men tør godt anbefale den efter et smugkik allerede nu.

Efter årtiers, århundreders og i nogle tilfælde årtusinders fravær er havørne, kongeørne, traner, ulve, vildsvin, elge, bævere og bisoner atter en del af virkeligheden i den danske natur – eller på vej til at blive det. Og naturarealer, der i det 19. og 20. århundrede blev pløjet op, inddæmmet eller på anden vis fjernet fra landkortet, er sine steder igen ved at blive til varieret og artsrig natur. Hvor, hvorfor og hvordan er det sket? 

Den danske naturs genkomst tager læseren med på en oplevelses- og oplysningsrejse og fortæller i ord og billeder om spektakulære arter, der de senere år er vendt tilbage til Danmark, og om bestræbelserne på at bevare, skabe eller genskabe en række naturområder. Bogens mere end 160 naturfotografier og 20 kort illustrerer natur og artsrigdom, der inspirerer til opdagelsesrejser i danske landskaber, som de færreste kender, og som endnu færre har besøgt. 

DEN DANSKE NATURS GENKOMST af Rune Engelbreth Larsen. Udkommer 5. september. 192 sider. Stort format (30 x 21 cm). Hardback. 10 naturområder. 20 kort. Over 150 fotografier.
Forud bestil med rabat inden 10. august hos forlaget.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Comments are closed.