Læs nedenfor om de enkelte røde “kasser”, og hvad u kan bruge dem til.

Redaktionen har fået skabt et nyt layout til nyhedssiden, der efterhånden havde syv år på bagen. I løbet af det tidsrum har vi publiceret mere end 2300 artikler, men de kan stadigvæk læses i det nye layout.

Her kommer et par tips til at bruge siden…

Se på billedet ovenfor af Landbrugsminister Mogens Jensen. Øverst i bjælken kan du altid klikke på ”gylle.dk” og derved komme tilbage til forsiden. De øvrige links i bjælken gør det muligt at se, hvem redaktøren er (”Kjeld Hansen”), hvilke bøger han har skrevet, og hvilke foredrag han tilbyder samt info om siden og de nødvendige kontaktoplysninger.

Og så er der den vigtige søgefunktion.

Den finder du øverst oppe til højre, og der kan du fremkalde alle artikler, der indeholder dine søgeord. Det kunne være ”økologi” eller ”klima”, men også personnavne som f.eks. ”Per Kølster” eller ”Lunde Larsen” kan fremsøges.

Da alle artikler på gylle.dk er forsynet med links til dokumentation, rapporter og pressemeddelelser m.m., kan du altid selv tjekke originalkilden til en artikel. For studerende og journalister er gylle-arkivet en god hjælp, hvis du skal undersøge og skrive om landbrugs- og miljørelaterede emner.

Endvidere er alle artikler forsynet med et eller flere søgeord. På det aktuelle Mogens Jensen-billede er søgeordet ”troværdighed”. Skriv det ord i søgefeltet, og du finder et hav af landbrugs- eller miljørelaterede artikler, der netop handler om troværdighed.

Endelig skal vi pege på muligheden for at kommentere artiklerne. Det gør man ved at klikke på – ja, ”kommentarer” nederst i billedet.

God fornøjelse!

Hvis du vil adviseres om dagens nyhedsartikel, så kan man abonnere på denne service ved at skrive sin mailadresse i feltet her og trykke på den røde tekstblok med ordet ”Abonnér”! Du modtager så en bekræftelsesmail, og når du har sagt ja til den, er du fremover abonnent på siden.
Visited 2 times, 1 visit(s) today

Kommentarer

  1. Dorthe Fink

    Spændende – tak :-)

  2. Hej Kjeld, det nye design er helt fint, og det er fornemt, at det er lykkedes at bevare de gamle artikler, men det er lidt ærgerligt, at alle de kommentarer som er skrevet via FaceBook’s plug-in er blevet slettet.

  3. Pingback: Vi holder ferie… | Gylle.dk

Skriv en kommentar