Rune
Rune Engelbreth Larsen (født 20. august 1967 i Glostrup) er en dansk forfatter og politisk skribent.

Forfatteren Rune Engelbreth Larsen er i gang med et omfattende og omkostningstungt oplevelses- og oplysningsprojekt i bogform. Måske har du mulighed for at gi’ en hånd og få boggaver som tak?

Her kommer projektbeskrivelsen: Ørne, ulve, vildsvin, bævere og bisoner er atter ved at blive en del af virkeligheden i den danske natur efter at have været fraværende i årtier – i nogle tilfælde århundreder eller årtusinder.

Naturarealer, der har været pløjet op, drænet væk eller gravet ned i generationer er atter kommet på danmarkskortet. 

Hvad er der sket? Hvordan er det sket i en tid, hvor landbrugets sprøjtegifte og gødning truer naturen over en bred kam? Kan vi på baggrund af disse lyspunkter skabe et momentum, der får naturen på dagsordenen og vendt den generelle udvikling? Og endelig – hvilken rigdom af oplevelser venter os derude i det fri?

Det har Rune Engelbreth Larsen sat mig for at undersøge. Ikke blot ved at konsultere bøger og eksperter, men også ved at rejse til en lang række genkomne danske naturområder med kamera og notesblok for derefter at kunne præsentere resultatet i bogform.

Forfatteren håber, at resultatet kan bidrage til at sætte natur og naturbeskyttelse på dagsordenen – og inspirere til oplevelser i genkomne naturområder såvel som flere initiativer til naturens bevarelse.

Her kan du støtte projektet: www.booomerang.dk/projects/den-danske-naturs-genkomst/

Vil du videre mere om forfatteren? Så læs her:

www.da.wikipedia.org/wiki/Rune_Engelbreth_Larsen

 

Visited 6 times, 4 visit(s) today

Comments are closed.