Aftenpåfugleøje_KlausBekNielsen
Aftenpåfugleøje er en af de “sværmeriske” beboere i Reventlow-parken på Lolland. Foto: Klaus Bek Nielsen.

Der er langt fra stille og tyst i naturen, når mørket sænker sig over Reventlow-parken. Tværtimod, man tror knapt sine egne øjne på gode natsværmeraftener.  Hvis vejret er med, kan der opleves mange flotte dyr, som lokkes frem med rødvinssnore og lys. Der er også mulighed for at opleve de sjældne røde smældere, som kommer frem, når det bliver mørkt.

På aftenturen ved naturvejleder Klaus Bek Nielsen vil Reventlowparkens skjulte naturoplevelser blive udforsket, når jagten går ind på de nataktive dyr.

KlausBekNielsen
Klaus Bek Nielsen er en kyndig naturvejleder.

Aftenturen er arrangeret i samarbejde mellem NATUR-lighed og Lolland Turistråd og indgår som et af arrangementerne i tilknytning til årets skulpturudstilling i Reventlowparken. Med udstillingens skulptur sættes vores syn på naturen og det naturlige til debat.

Inspireret af romantikkens natursyn og de seneste års fokus på bæredygtighed vil udstillingens værker, skabt af kunstnerteams og kunstnere fra ind- og udland, vække til eftertanke. Hvad er natur, hvad er naturligt og hvordan sikrer vi, at naturværdier som dyrelivet i Reventlowparken bevares for eftertiden?

Medbring lommelygte og tøj efter vejret.

Hvornår: Mandag 25. august 2014 kl. 21.30 – ca. 23.30

Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L ved Ridehuset i Reventlowparken

Pris: Det er gratis at deltage.

Arrangør: Lolland Turistråd og projekt NATUR-lighed med økonomisk støtte fra Kulturregion Storstrøm.

Comments are closed.