db2295b1f32f4636892820233299ef92_bonderoeven3_gall
Fremtidens bonde?

Landbrugets fremtid formes af unge fra byerne, hvis man skal tro den landbrugsfinansierede TV-kanal LandTV. Ifølge landbrugsavisen.dk er det typer som Frank fra TV-programmet “Bonderøven” og børn fra byen, der vil være landmænd i dag. Det lover godt for miljøbevidsthed og dyrehensyn i fremtidens landbrug.

En kommende elev på landbrugsskole er 14-årige Mikkel Nielsen. Han bor i byen, men er ikke i tvivl om hans fremtid ligger på landet som landmand, fortæller han til LandTV.

»Jeg synes, at det er fedt at arbejde med dyr og maskiner. Og om ti år så er jeg i gang med at spare op, så jeg kan låne til at købe min egen gård«n siger Mikkel LandTV-programmet. Han er allerede godt i gang med at opbygge sin egen husdyrbesætning på en gård lidt uden for Århus.

Gårdejeren har stillet et stykke jord til rådighed, og her kommer Mikkel så hver dag efter skole for at passe sine grise, geder, heste og fjerkræ.

LandTV har i programmet »Mikkel vil være landmand« besøgt den unge landmandsaspirant på både den lille bedrift, i skolen og under opholdet på landbrugsskolen.

Se videoen: www.youtube.com/watch?v=wF40-wvuadg&feature=player_embedded

 

Comments are closed.