Tilbage i januar, i hvad der var en sjælden konsensus om et globalt sikkerhedsemne, blev USA, Rusland, Kina, Storbritannien og Frankrig i fællesskab enige om, at “en atomkrig ikke kan vindes og aldrig må udkæmpes”. Løftet, resultatet af måneders samtaler, blev opsummeret af en højtstående embedsmand fra det amerikanske udenrigsministerium på det tidspunkt som: “en anerkendelse af, at det er noget, vi ønsker at undgå”.

Det skriver Martin Armstrong, 7. oktober 2022, for statista.com.

Men nu, med stadig mere truende retorik fra Rusland, har den amerikanske præsident Biden sagt, at Putin “ikke spøger, når han taler om potentiel brug af taktiske atomvåben“, og advarer: “Jeg tror ikke, der er noget, der hedder evnen til let (brug) et taktisk atomvåben og ikke ende med *Armageddon”. Biden tilføjede historisk kontekst og sagde: “Vi har ikke stået over for udsigten til Armageddon siden Kennedy og Cubakrisen.”

I øjeblikket anslås der at være næsten 13.000 nukleare sprænghoveder i hænderne på ni lande. Øverst på listen, som er udarbejdet af Federation Of American Scientists (FAS), er naturligvis Rusland og USA med et samlet arsenal på over 11.000. FAS advarede i slutningen af ​​2021, at “i stedet for at planlægge for atomnedrustning, ser de atombevæbnede stater ud til at planlægge at beholde store arsenaler på ubestemt tid. Alle fortsætter med at modernisere deres tilbageværende atomstyrker … og alle ser ud til at være forpligtet til at beholde atomvåben i en ubestemt fremtid.”

*Armageddon er ifølge Det Nye Testamente det sted hvor det sidste opgør mellem Satan og Gud – det onde og det gode – vil finde sted ifølge Johannes’ Åbenbaring 16,12-16.

Bannerbillede: Atomprøvesprængning. Foto: Wikipedia

Visited 29 times, 21 visit(s) today

Skriv en kommentar