KarenHakkerup_Vimeo
Afsløring: Karen Hækkerup lyver!

Flere læsere af gylle.dk har forsøgt at opklare sandhedsværdien af direktør Karen Hækkerups påstand om, at byggeriet af Storebæltsbroen dengang i 1990’erne blev beskyldt for at ville udrydde alle fiskene. I et interview 26. februar 2016 med Berlingske sagde hun om bekymringen for skadevirkningerne af landbrugspakken:

»Du kan sammenligne det med, dengang vi diskuterede, om vi skulle have Storebæltsbroen. Mange sagde, at vi aldrig ville se fisk i Storebælt igen. I dag er ingen bekymrede.  Jeg tror, at det samme vil ske med landbrugspakken.«

Nu indrømmer Hækkerups pressetalskvinde Henny Christensen hos Landbrug & Fødevarer, at der bare var noget, Hækkerup havde fundet på at sige for at skabe et “karikeret billede”.

Hakkerup_svar
Her indrømmer Landbrug & Fødevarers pressetalskvinde, at hendes direktør lyver.

Den opmærksomme læser, Per Fløng, der havde fanget direktørens påstand og undret sig over den, er noget pikeret over pressetalskvindens åbenhjertige indrømmelse og spørger i en vred svarmail, om man overhovedet kan stole på, hvad Hækkerup og Landbrug & Fødevarer sådan går og siger.

Hakkerup_FlongVredeLæserne er altid meget velkomne til at tippe os om andre utroværdige offentlige personer, der fremsætter “karikerede” påstande – med eller uden klar hensigt.

Visited 4 times, 3 visit(s) today

Comments are closed.