Hækkerup indrømmer: – Det var noget jeg fandt på!

KarenHakkerup_Vimeo

Afsløring: Karen Hækkerup lyver!

Flere læsere af gylle.dk har forsøgt at opklare sandhedsværdien af direktør Karen Hækkerups påstand om, at byggeriet af Storebæltsbroen dengang i 1990’erne blev beskyldt for at ville udrydde alle fiskene. I et interview 26. februar 2016 med Berlingske sagde hun om bekymringen for skadevirkningerne af landbrugspakken:

»Du kan sammenligne det med, dengang vi diskuterede, om vi skulle have Storebæltsbroen. Mange sagde, at vi aldrig ville se fisk i Storebælt igen. I dag er ingen bekymrede.  Jeg tror, at det samme vil ske med landbrugspakken.«

Nu indrømmer Hækkerups pressetalskvinde Henny Christensen hos Landbrug & Fødevarer, at der bare var noget, Hækkerup havde fundet på at sige for at skabe et “karikeret billede”.

Hakkerup_svar

Her indrømmer Landbrug & Fødevarers pressetalskvinde, at hendes direktør lyver.

Den opmærksomme læser, Per Fløng, der havde fanget direktørens påstand og undret sig over den, er noget pikeret over pressetalskvindens åbenhjertige indrømmelse og spørger i en vred svarmail, om man overhovedet kan stole på, hvad Hækkerup og Landbrug & Fødevarer sådan går og siger.

Hakkerup_FlongVredeLæserne er altid meget velkomne til at tippe os om andre utroværdige offentlige personer, der fremsætter “karikerede” påstande – med eller uden klar hensigt.

Comments

comments

Kjeld Hansen, forfatter, journalist, foredragsholder, debattør, landmand

Kjeld Hansen

Debattør, foredragsholder
Forfatter, journalist
Mail til Kjeld Hansen

fra_mark_og_stald

Dettabteland_E-bog

Det tabte land
- nu som E-bog!

Danmark betaler i disse år af på en gigantisk miljøgæld, der stammer fra årene 1940 til 1970. Aldrig tidligere i Danmarkshistorien er så mange vandløb lagt i rør eller rettet ud, så mange moser tilintetgjort og så mange enge og søer udtørret og kultiveret. Alt sammen betalt af de almindelige skatteydere - som i dag må betale for genoprettelsen af skaderne.

Det tabte land er Kjeld Hansens storstilede afdækning af kampen om den danske natur og den dramatiske forarmelse af den de seneste 250 år, en periode hvor landskabet ændret sig mere end gennem de 10.000 år, der gik forud. Hvordan gik det til, hvem gjorde det, hvad drev dem, hvor kom pengene fra - og kunne det overhovedet betale sig?

Det tabte land gennemgår kritisk denne store historie på baggrund af Kjeld Hansens omfattende research gennem flere år. Den ser ikke bare på hovedaktørerne - staten, Hedeselskabet og Danmarks Naturfrednings-forening - men også på de mange andre deltagere i spillet: brutale liberalister, naive naturelskere, nazister, lykkeriddere og alvorsfulde nyttemænd.

Det tabte land udkom på Gads Forlag i 2008, og trods et 2. oplag har bogen været udsolgt i mere end et år. Nu kan den imidlertid købes som E-bog.