KarenHakkerup_LyverhunEn flittig læser af gylle.dk har sendt os nedenstående mail, der efterlyser dokumentation for, at Karen Hækkerup taler sandt. Han har ikke fået noget svar fra Landbrug & Fødevarer og beder nu læserne af gylle.dk om hjælp.

Kan du pege på kilder/dokumenter/avisartikler/undersøgelser, der har påstande om, at Storebælts-forbindelsen dengang i 1998 ville betyde, at vi aldrig vil se fisk igen i Storebælt, så post dem straks i kommentarfeltet her på gylle.dk.

Det vil være af stor betydning for Karen Hækkerups troværdighed at få dokumentationen på bordet. Ellers ser det ud til at være en historie fra de varme lande, direktøren selv har opfundet. Det ville ikke være klædeligt, så skriv straks!

Her kommer den omtalte mail:

Dato: 26. februar 2016 kl. 23.52.09 CET

Til: hech@lf.dk. Emne: Karen Hækkerups udtalelse om, at mange sagde, at vi aldrig ville se fisk i Storebælt igen – vil jeg gerne se kildeangivelse på.

Til pressetjeneste/rette medarbejder,

Jeg læser i dag på nettet denne artikel med interview i Politiko med Karen Hækkerup. Lidt nede i artikel får Karen Hækkerup dette spørgsmål:

“Gør det ikke indtryk, at regeringens regnskab viser, at landbrugspakken isoleret set vil skade miljøet, og at en lang række forskere endda vurderer, at regeringens regnskab er sminket?”

Karen Hækkerup svarer: »Du kan sammenligne det med, dengang vi diskuterede, om vi skulle have Storebæltsbroen. Mange sagde, at vi aldrig ville se fisk i Storebælt igen. I dag er ingen bekymrede. Jeg tror, at det samme vil ske med landbrugspakken.«

PerFløng_foto-DR
Per Fløng har været vejrvært på både TV2 og DR. Det er Storebæltsbroen i baggrunden. Foto: DR.

Jeg har søgt og søgt efter kilder men har ikke kunnet finde nogle, der argumenterer for, at vi aldrig vil se fisk igen i Storebælt. Jeg kan heller ikke selv huske at have hørt fagfolk påstå det – men jeg kan tage fejl. Jeg kan ikke forestille mig Karen Hækkerup bringer denne udtalelse uden belæg, for det vil ikke være retvisende, hvorfor jeg glæder mig til at se dokumentationen.

Så min simple forespørgsel er: jeg vil gerne se de kilder/dokumenter/avisartikler/undersøgelser, der har påstande om, at Storebælts-forbindelsen dengang i 1998 ville betyde, at vi aldrig vil se fisk igen i Storebælt.

Med venlig hilsen Per Fløng

KarenHakkerup_Uddrag
Det tvivlsomme citat er indrammet med rødt i dette uddrag af interviewet.
Visited 1 times, 1 visit(s) today