Landsforeningen mod svinefabrikker inviterer alle til at deltage….

PÅ CHRISTIANSBORG SLOTSPLADS DEN 20. februar kl 12.00

2. behandlingen af lovforslaget der skulle lukke matrikelfinten er lige om hjørnet. Matrikelfinten blev offentligt kendt, da landsbyen Rislev ved Næstved i sommers kæmpede imod en ny stor svinefabrik lige ved siden af en allerede eksisterende fabrik.
Læs nærmere om landsforeningen

Miljøminister Magnus Heunicke kom på besøg hos Rislev-borgerne sidste sommer og lovede, at dette hul i loven ville blive lukket, for som han sagde, så havde det aldrig været meningen, at man skulle kunne omgå miljøreglerne på denne måde.

Nu står de så med et lovforslag, der er så tyndt, at det ikke er det papir værd, som det er skrevet på. Der er ændret en lille bitte detalje i lovteksten, men slet ikke nok til at forhindre, at fremtidige projekter ikke vil kunne benytte sig af præcis samme trick. Altså lovede ministeren noget, han ikke kunne holde.
Det er simpelthen ikke godt nok! Det vil vi gerne vise ministeren, ved at møde op på Christiansborg Slotsplads den dag 2. behandlingen af lovforslaget skal foregå. Tag gerne bannere og skilte med, så vi kan vise vores utilfredshed med den måde, der lefles for det industrielle landbrug, samt den manglende respekt for borgere og natur i landdistrikterne.

Bannerbillede: Typisk dansk svinekødsfabrik. Foto: Dyrenes Beskyttelse

Visited 19 times, 4 visit(s) today

One Comment

  1. Søren Rønhede

    HVAD er der ændret i lovteksten ?

Skriv en kommentar