Der er fremsat lovforslag i seks amerikanske stater, der vil gøre det til en kriminel lovovertrædelse at filme dyremishandling på svinefabrikker, slagterier, minkfarme og lignende agroindustrier. Ligeledes vil det blive kriminelt at indsende jobansøgninger, der har som formål at gøre det muligt for dyreværnsaktivister og journalister at komme ind på slagterier for at afsløre urimelige forhold.

pigabusevideo-screen-615x345

“Kødindustriens svar på disse afsløringer har ikke været at forsøge at stoppe disse overgreb, men det har udelukkende været forsøg på at forhindre amerikanerne i at høre om disse overgreb overhovedet”, siger Paul Shapiro, talsmand for Humane Society of the United States (HSUS) til mediesiden Raw Story.

“Hvad de gør, er at forsøge at få vedtaget love i alle stater, der ikke bare skyder budbringeren, men også forsøger at sætte budbringeren i fængsel”, siger Paul Shapiro.

Læs hele historien her og se også filmen: www.rawstory.com/rs/2013/03/18/business-lobby-moves-to-criminalize-filming-animal-abuse-on-factory-farms/

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today