Landrover_mudDet britiske bilfirma Landrover har valgt en indflydelsesrig britisk anti-jagt organisation, som samarbejdspartner i de næste fem år. Det skriver netnatur.dk 2. december 2014. Hjemmesiden skriver bl.a.:

I årtier har Landrover være populær blandt alverdens naturelskere, jægere og professionelle jægere over hele verden ikke mindst. Flere modeller leveres med udstyr specielt designet til jagt.

Derfor vækker det stor forundring, at Landrover nu vælger den britisk funderede anti-jagtorganisationen “Born Free Foundation” som firmaets væsentlige samarbejdspartner, når det gælder global naturbevaring. Ifølge bilfirmaets hjemmeside har Landrover forpligtet sig til at hjælpe organisationen med køretøjer samt finansiel støtte til de næste fem år.

Som de fleste dyrevelfærdsorganisationer er “Born Free” ikke kun fokuseret på selve bevaringsarbejdet. Organisationen arbejder målrettet for deres opfattelse af dyrevelfærd og lobbyer for at stoppe jagt. Med egne ord arbejder organisationen for “at afslutte denne glorificerede form for ‘sport’.”

Som et eksempel på den form for dyrevelfærd, som landrover nu støtter, nævner netnatur.dk en aktion, hvor seks Landrovers fra Storbritannien angiveligt blev brugt til at transportere en cirkusløve fra Belgien til Schiphol lufthavn. Løven blev herefter fløjet til Lusaka, hvor en eskorte Landrovere transporterede løven den 800 kilometer lange vej til Lilongwe i Malawi. Der lever løven nu igen bag hegn i en slags zoo.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Comments are closed.