Danskerne elsker det ægte landbrug uden sprøjtegifte og andre ødelæggende kemikalier. Det viser den dundrende succes med Økodag. Køerne er også ret vilde med dagen. Foto: Økologisk Landsforening

Der er nu booket ca. 110.000 billetter til Økodag den 16. april, og 15 af 45 værtsgårde er fuldt booket. Skal du med til Økodag, kan du fortsat nå det, men husk at booke din billet på forhånd

Hvis økokøerne er ved at være utålmodige, forstår vi det godt. For nu venter Økodag lige om hjørnet. Det er nemlig på søndag den 16. april, at årets værtsgårde byder op mod 155.000 mennesker indenfor til at se de økologiske køer spurte ud på græs efter en vinter i stalden.

Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse 12. april 2023.

Samlet set er der booket cirka 110.000 billetter fordelt på de 45 gårde. 15 af gårdene er fuldt booket, mens der på 11 andre blot er få billetter tilbage.

Forperson Louise Køster har det store smil på i dagens anledning. Pressefoto

”Vi oplever igen i år stor interesse for Økodag og glæder os over, at der er så mange danskere, der vil opleve køerne komme ud i deres rette element. Økodag er et af årets højdepunkter for os økologer, og at vi igen kan tiltrække mere end 100.000 mennesker vidner om, at det er blevet en hyggelig og tilbagevendende familietradition for mange. Vi glæder os,” siger forperson i Økologisk Landsforening Louise Køster, der selv fejrer Økodag på Kammergave, hvor minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen også kommer.

Samlet er to ud af tre af de udbudte billetter nu booket. Det betyder, at der stadig er cirka 45.000 billetter tilbage. Så vil du til Økodag, er det bare om at komme ind på økodag.dk og få booket billet til din favoritgård.

”Vi ved fra tidligere år, at der er mange, der først beslutter i sidste øjeblik, om de skal med til Økodag. Derfor kommer det også til at gå stærkt med billetbookingen de næste dage, så hvis du vil være sikker på at kunne komme med til årets økofest, er det en god ide at få booket billet nu. Vil du til Økodag i Nord- eller Vestjylland, er der fortsat gode muligheder for at få billet på en af de 19 gårde i de to landsdele,” siger Malene Jensen, der er projektleder i Økologisk Landsforening.

Gå til Økodag.dk, find din Økodagsgård og book billet.

De sortbrogede køer er også vilde med at komme på græs. Foto: Økologisk Landsforening

Om Økodag:

    Økodag® er et registreret varemærke, hvilket betyder, at man altid skal nævne Økologisk Landsforening i sammenhæng med Økodag

    Økodag har eksisteret siden 2005

    Økodag arrangeres af Økologisk Landsforening i samarbejde med de økologiske landmænd og de økologiske mejerier Arla, Thise, Naturmælk, Øllingegaard, Them og Gläserne Meierei. Økodag har fået midler fra Mælkeafgiftsfonden og Fonden for Økologisk Landbrug.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Skriv en kommentar