Mette F. siger: “Der skal et helt andet lederskab til”

Helsides annonce i Politiken 17. marts 2019.

Må vi så bede om nogle helt konkrete eksempler på, hvad et nyt lederskab kan tilbyde fremtidens generationer, hvis ikke de skal arve miljø-, natur- og klimakrisen.

Sympati for de strejkende skolebørn er langt fra nok.

Fossilfri brændsler, en skovfond til alle dem, der gerne vil støtte, at vi planter lidt flere træer – og højere afgifter på plastposer – skylder vi ikke vores børn en smule mere end det?

Mette, kom nu med det, der viser lederskab. Kom nu med et opgør med Lars Løkkes største politiske brøler – genopret et selvstændigt miljøministerium, der ikke ligger underdrejet for landbrugsbøllernes tyranni!

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kjeld Hansen, forfatter, journalist, foredragsholder, debattør, landmand

Kjeld Hansen

Debattør, foredragsholder
Forfatter, journalist
Mail til Kjeld Hansen

fra_mark_og_stald

Dettabteland_E-bog

Det tabte land
- nu som E-bog!

Danmark betaler i disse år af på en gigantisk miljøgæld, der stammer fra årene 1940 til 1970. Aldrig tidligere i Danmarkshistorien er så mange vandløb lagt i rør eller rettet ud, så mange moser tilintetgjort og så mange enge og søer udtørret og kultiveret. Alt sammen betalt af de almindelige skatteydere - som i dag må betale for genoprettelsen af skaderne.

Det tabte land er Kjeld Hansens storstilede afdækning af kampen om den danske natur og den dramatiske forarmelse af den de seneste 250 år, en periode hvor landskabet ændret sig mere end gennem de 10.000 år, der gik forud. Hvordan gik det til, hvem gjorde det, hvad drev dem, hvor kom pengene fra - og kunne det overhovedet betale sig?

Det tabte land gennemgår kritisk denne store historie på baggrund af Kjeld Hansens omfattende research gennem flere år. Den ser ikke bare på hovedaktørerne - staten, Hedeselskabet og Danmarks Naturfrednings-forening - men også på de mange andre deltagere i spillet: brutale liberalister, naive naturelskere, nazister, lykkeriddere og alvorsfulde nyttemænd.

Det tabte land udkom på Gads Forlag i 2008, og trods et 2. oplag har bogen været udsolgt i mere end et år. Nu kan den imidlertid købes som E-bog.