dicaprio_billede
Leonardo DiCaprio talte 17. juni i det amerikanske udenrigsministerium.

Organisationen Oceans 5, der skaffer filantropiske pengegaver til bevarelse af havmiljøet, meddeler, at Leonardo DiCaprio Foundation har doneret 11,7 mio. kroner (to mio. dollars), der skal bruges til en række havmiljøbevarelsesprojekter. Det skriver EcoWatch, 17. October 2014.

Projekterne omfatter stop for overfiskeri ved at forbedre fiskerikontrollen i Europa, USA og Mellemamerika og ved at oprette marine reservater omkring øerne i Stillehavet og i Arktis. Pengene er også øremærket til beskyttelse af truede hajer og fremme af fredninger i Antarktis.

Skuespilleren Leonardo DiCaprio talte på konferencen Our Ocean 17. juni i år i Udenrigsministeriet i Washington, DC.

“Oceans 5 er en spændende ny platform for bevarelse af havmiljøet”, sagde DiCaprio. “Ved at arbejde sammen med andre filantroper, skaber vi mere intelligente og mere slagkraftige investeringer i fremtiden for vores planet. Den sørgelige sandhed er, at mindre end to procent af vores oceaner er fuldt ud beskyttede. Vi er nødt til at ændre det nu. Min fond støtter Oceans 5-projekter, der direkte forbedrer havmiljøet ved at stoppe overfiskeri og oprette havreservater”.

Læs hele nyheden her og se DiCaprio tale i det amerikanske udenrigsministerium.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Comments are closed.