Det menes at være Donald Trumps overordnede holdning over for miljøregler det, der gør mange amerikanske landmænd interesserede i at sikre Trumps anden præsident periode. Foto: Jaanus Jagomagi/Unsplash

Landmænd og landbrugsarbejdere i hele USA er ramt hårdt i løbet af de sidste par år og har haft ekstreme økonomiske vanskeligheder i forbindelse med Kina-told, historiske oversvømmelser og den igangværende COVID-19-pandemi. På trods af disse vanskeligheder viser nye data, at de fleste landmænd ikke bebrejder præsident Trump for denne modgang og i stedet planlægger at stemme på ham igen ved det kommende valg.

Det skriver Willem Roper, 21. oktober 2020, for statista.com.

Ifølge en undersøgelse af 5.000 amerikanske landmænd fra Farm Journal sagde 85 procent, at de planlægger at stemme på, at Trump skal genvælges til en anden periode i november. Kun 12 procent sagde, at de planlægger at stemme på Joe Biden, mens ca. 3 procent stadig var ubeslutsomme. Andre afstemninger, der måler landmændenes puls på valget, viser lignende store fordele for Trump, med mange større end de var i 2016.

Trumps involverede historie med landmænd og godsejere i hans første periode har givet blandede resultater for industrien. Hans handelsaftaler med Kina har åbnet døren for mere eksport og international handel, men toldtakster, der implementeres som reaktion på toldsatser fra Trump, har notorisk set kostet landmændene milliarder af dollars i indtægter.

Generelt, mens Trumps involvering i landbrugsindustrien har fået markederne til at svinge meget, er hans overordnede holdning over for miljøregler det, der gør mange landmænd interesserede i hans anden periode. Parres det med Bidens intentioner om at genindføre miljøbestemmelser og måske skabe nye relateret til hans planer for at bekæmpe klimaændringer, og man får mange inden for landbrugssektoren, der føler sig mere sikre ved at holde fast ved et Trump-formandskab.

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Kommentarer

  1. Poul Evald Hansen

    Ja, fanden hytter sig og sine.

  2. Rene' Dahl

    Håber ikke de får ret d 3/11 2020.

Skriv en kommentar