US_nationalfugl
Stephen Colbert langer ud efter de “lom-elskende tosser” i Audobon Society. Det er Colbert til højre og lommen til venstre.

TV-værten Stephen Colbert fra Comedy Central – dem med The Daily Show – er blevet stærkt foruroliget af en rapport, som Audubon Society udgav i begyndelsen af denne måned. Ifølge rapporten kan halvdelen af Amerikas fuglearter være i farezonen, hvad angår nedgange i bestandene og ustabile levesteder forårsaget af klimaændringer.

Det skriver Anastasia Pantsios, 12. september 2014 på Ecowatch.com.

“Jeg er ikke en videnskabsmand,” annoncerede Stephen Colbert i en parodi på den typiske ansvarsfraskrivelse, der altid anvendes af klimaforandringernes benægtere, “men jeg har aldrig købt al den ståhej omkring klimaændringer. Hvorfor frygte forandring? Måske Jorden er bare ved at komme ud af puberteten. … Venner, der er tale om skræmme taktik fra de lom-elskende tosser i Audobon Society.”

Men det plager ham dog at erfare, at mange officielle ”nationalfugle2 i de mange delstater kan blive skubbet helt ud af deres hjemstater. “Pludselig synes de hundredvis af timer, jeg har tilbragt med et memorere den slags trivielle fakta om staterne, at have været et totalt spild af tid,” sagde han.

US_baldheadeTshirtVærre er det faktum, siger Colbert, at undersøgelsen peger på, at USA’s nationalfugl, den hvidhovede ørn, står til at miste 75 procent af sin habitat inden år 2080.

“Hvordan kan det være?” spørger han. “Jeg troede ørnens naturlige levested var billige T-shirt til patrioter, og på grundlag af de størrelser, jeg har set i indkøbscentrene, vokser dette levested da ganske markant.”

Men Colbert har et forslag til udskiftning af USA’s nationalfugl! Se videoen for at finde ud af, hvad det er.

Visited 13 times, 10 visit(s) today

Comments are closed.