Det er ikke længere science fiction…

af Pete Dolack, CounterPunch, 26. juli 2013

EvaKjerHansen
Venstre-politikeren Eva Kjer Hansen er en af Monsantos gode venner. Som fødevareminister aflagde hun virksomhedsbesøg hos koncernen i USA, og hun har aktivt arbejdet for at fremme koncernens GMO-produkter i Eurooa.

Det ultimative monopol ville være kontrol over verdens fødevareforsyning. Selvom det ikke er den eneste multinationale koncern, der forsøger at opnå magt til at diktere, hvad du spiser, ser Monsanto Company ud til at være den mest målrettede.

Trods skandaler med giftige kemikalier såsom polyklorerede biphenyler (PCB), Agent Orange og dioxin er Monsantos målrettede march mod kontrollen med verdens fødevareforsyning fokuseret på patentbeskyttet såsæd og genetisk modificerede organismer. Det er ikke ønskeligt med en enkelt virksomhed eller et virksomhedsoligarki, som besidder et fødevaremonopol, men Monsanto er en særskilt skræmmende kandidat. Virksomheden er så magtfuld, at en særlig lov, der er skræddersyet til dens behov, blev sneget ind i en bevillingslov i den amerikanske kongres.

The Farmer Assurance Provision – bedre kendt under sit kælenavn ”Monsanto Protection Act” (”Monsanto-beskyttelses-loven”) – gled stille igennem i en bevillingslov i marts i år…

Læs hele artiklen på: www.counterpunch.org/2013/07/26/monsanto-seeks-to-control-worlds-food/

Visited 1 times, 1 visit(s) today