Seneste offensiv i flæskekrigen kommer fra Coop, der dog begrænser felttoget til “kun” at tillade 6 flæskestege pr. kunde.

Flæskekrigen raser med uformindsket styrke i kampen om forbrugernes pengepung. Seneste udspil kommer fra Coop, der lancerer et modangreb til Netto-felttoget for at erobre danskernes julebord med flæskesteg til latterlige priser. Begge parter tilbyder nu at hjælpe kødindustrien af med svinepuklen ved at tilbyde flæskesteg til 4,75 kr. pr. halvkilo, dvs. langt under produktionsprisen, men hvor Netto har indskrænket sit angreb til “kun” at sælge 3 stk. pr. kunde, så er Coop parat til at sælge 6 stk. pr. kunde.

Så er den store FLÆSKEKRIG brudt ud!

Sådan finder du landekoden (ud for den hvide pil), der afslører svineproduktets oprindelsesland. DK står for Danmark, ES for Spanien, DE for Tyskland, PL for Polen osv.

Hvad bliver det næste?

Rygterne svirrer, og nogle mener, at Føtex agter at betale sine kunder en særlig svinebonus, hvis de bare vil tage en enkelt flæskesteg med hjem.

Andre vil vide, at det er kødindustrien, dvs. Danske Svineproducenter, der betaler detailkæderne for at hjælpe sig af med det enorme flæskebjerg, som overproduktionen i EU har skabt.

Spørgsmålet er også, hvor kommer alt det flæsk fra?

Er det dansk, spansk eller fra et helt tredje land?

Må vi opfordre vores kvikke læsere til at tjekke oprindelsen ved at kikke på EU-stemplet på bagsiden af flæskepakken og dokumentere landekoden med et billede til redaktions facebook-side. Tak.

 

Visited 3 times, 2 visit(s) today

Skriv en kommentar